joi, 12 februarie 2009

O prezentare in imagini a Romaniei

Iata o prezentare a Romaniei in Power Point pe care am primit-o din partea lui Phillipe colegul meu din departamentul international. Fara indoiala voi ati trecut deja prin multe din aceste locuri.

Vara viitoare 15 grupuri de cercetasi francezi, exploratori si seniori vor veni in Romania. Ei vor sa va intalneasca. Pentru ei cum pentru voi fara indoiala cercetasia ocupa un loc important in viata lor. Dati-le aceasta sansa sa va intalneasca si sa traiasca cateva zile cercetasia cu voi, in orasul vostru, in regiunea voastra sau in locurile unde va place sa mergeti cu cercetasii. Unii dintre voi au acceptat aceasta misiune. O misiune de a accepta de a trai un proiect cu fratii sai de alta cultura.

Eu insumi am trait un proiect in 2007 in Romania cu un grup de exploratori francezi. Nu am vazut foarte multe din Romania inafara de Gura Humorului si Iasi. Dar faptul ca timp de o saptamana am fost cu cercetasi romani a lasat multe urme in memoria cercetasilor francezi, pentru a marturisi la sfarsitul campului ca a fost cel mai frumos camp in cei opt-noua ani de cand ei sunt la cercetasi.

Stiu ca nu m-am prezentat. Urmatorul post va fi consacrat la acest exercitiu.



Uploaded on authorSTREAM by iulian

Un comentariu:

  1. $$$ HAPPY VALENTINE $$$
    Nice blog...
    i enjoy it very much :)

    Pls visit my blog at:
    www.dalvindoorlando.blogspot.com
    thank you so much

    Best regard,
    OrLaNd
    @@@ INDONESIA @@@

    RăspundețiȘtergere