joi, 29 ianuarie 2009

Clipul scurt

Acelasi film dar intr-un 1mn et 32 secunde. :))

vineri, 23 ianuarie 2009

Film de prezentare Scouts et Guides de France

Anul trecut la Adunarea Generala des Scouts et Guides de France a fost lansat un film de prezentare a asociatiei..

El arata diferite aspecte ale cercetasiei. El e subtitrat in romana. Daca nu vedeti subtitrarea, intrati in "Menu si alegeti sous-titres - français". Va recomand sa-l vizionati in full screen, pentru ca anumite subtitrari sunt prea lungi. Numai in acest mod puteti sa le vedeti in intregime.

joi, 22 ianuarie 2009

Pentru a incepe

Salut. Ma numesc Iulian, si sunt responsabil cu relatiile cu ONCR si persoana de contact in cadrul departamentului international des Scouts et Guides de France pentru cercetasii francezi care vor sa plece in Romania.
Dupa un prim blog, Destination la Roumanie care are ca vocatie, cunoasterea cercetasiei din Romania printre cercetasii francezi si nu numai, creez un al doilea blog pentru cercetasii din Romania, cu informatii despre cercetasii francezi.

In fiecare an, vin grupuri de francezi in Romania cu diverse proiecte. Majoritatea isi manifesta dorinta sa intalneasca cercetasi romani. Cred ca cercetasi ne ajuta sa construim un pod intre diferse locuri de unde venim, care ne ajuta sa ne cunoastem mai bine, intre noi ca oameni, tineri, cercetasi.

Aceasta este si vocatia acestui blog pentru a incepe deja aceasta constructie a podului, pentru a fi mai putin straini cand ne vom intalni fata in fata.

Astept comentariile si sugestiile voastre si sper la cat mai multe colaborari.

Cu prietenie cercetaseasca

Iulian